Monday, November 03, 2008

American Elections


" I am not excited about John McCain but I'm voting against Barack Obama..."

These is a sentence that a good American friend of mine told me today.
The two candidates have two different philosophies - Obama believes in big government, that government is better at taking care of the majority of individuals, and that "redistribution" of wealth is a good thing - and that America needs to be changed "fundamentally". McCain is a moderate that leans to the right and believes in government, but believes that individuals and private companies do a better job of dealing with money than the government. His big thing is that the government needs to spend less and not grow in size.
Tomorrow, November the 4Th, the USA will vote for a new President.Whom would I vote for? John McCain.
Above all, I'm not ready to hear:"The President of the USA, Barack Hussein Obama!".He is a sneaky guy.I just pray that God would continue to bless the USA.

6 Comments:

At 12:10 PM , Blogger Unknown said...

Iti recomand sa vezi filmul Sicko. S-ar putea ca dupa ce-l vei vedea sa-ti schimbi parerea despre implicarea guvernului in sistemul privat... Oh, and by the way, Obama rules!!! :)

 
At 10:13 PM , Blogger Tony said...

Beni, sunt surprins de opinia ta.Hai sa ne uitam la mai putine filme si sa acordam atentie istoriei si realitatii.Stii unde duce implicarea guvernului?Spre comunism si socialism.Do you miss that?I don't.
Media il sustine pe Obama fiindca el le va frau liber la orice.Nu va mai exista nici o limita.
Nu iti forma o opinie dupa mass media.Ei prezinta ce le convine.

 
At 7:22 AM , Blogger Unknown said...

Este vorba de un documentar, nu de un film(fictiune). Intotdeauna, ca sa-ti formezi o parere trebuie sa cunosti mai multe perspective. Te invit sa vizionezi documentarul. Stii unde duce privatizarea... de exemplu... a sistemului medical? N-ai bani, mori. Ai asigurare, e ca si cand nu o ai; gasim noi o metoda sa nu te despagubim. In Romania si in tarile europene, unde guvernul se implica masiv in sistemul de sanatate, serviciile medicale sunt disponibile pentru oricine. Indiferent de tipul de asigurare de sanatate sau ... indiferent DACA ai asigurare de sanatate.
Te contrazic in privinta asocierii socialismului cu implicarea guvernului. Uita-te la toate tarile europene din vest... par socialiste? Mie nu! Sunt tzari in care guvernul este foarte implicat.

America nu mai este de mult un exemplu pentru nimeni... si multe rele din Romania sunt copiate din US din pacate. America este in cadere libera.

 
At 8:28 AM , Blogger Tony said...

Beni, bro', da America este in cadere libera dar din alte motive.A fost o super putere tocmai fiindca Guvernul nu s-a bagat.
Nu te limita doar la sistemul sanitar.Priveste per ansamblu.
Faptul ca noi, RO copiem doar relele e vina noastra.Noi copiem prostiile tuturor si nu doar ale Americanilor.Mereu vrem sa imitam pe cineva.
Let's talk in the real World on that.Cheers! :)

 
At 9:50 AM , Blogger Unknown said...

Uita-te la sistemul bancar american. Daca guvernul nu injecta 700 mld usd in sistemul bancar PRIVAT, era jale. Oricum n-au fost suficienti. Situatia in care se afla america acum este datorata si neimplicarii guvernului.

 
At 11:43 AM , Anonymous Anonymous said...

pentru beni: Am privit filmul Sicko in cadrul unui curs la universitate. Si profesoara care este mare adepta a socialismului a recunoscut singura ca filmul este foarte biased. Un simplu research te va ajuta sa iti dai seama ca sistemul sanitar din europa nu este asa roz ca in filmul lui moore. Tony, sunt de acord cu tine 100%. and Today, was a sad day...

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home